Parkeren 15 mei

Op 15 mei, de dag na Hemelvaart, zal er een kraantje komen om de sleuven te graven voor de betonnen banden aan de parkeerplaats. Daar deze kraan veel ruimte nodig heeft tijdens deze werkzaamheden is deze dag het terrein niet toegankelijk voor auto’s. Parkeren dient dan buiten het terrein te gebeuren. Voor fietsers en voetgangers is het terrein wel te betreden maar men dient wel alert te zijn voor genoemde werkzaamheden. Veiligheid staat voorop. Aan het einde van deze dag zal er zand gestort worden en zaterdag 16 mei zal er begonnen worden met het straatwerk. Het terrein is dan weer, zei het beperkt, toegankelijk.

3 reacties op “Parkeren 15 mei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>