Nieuwe leden

Voor het komende seizoen hebben we 7 nieuwe leden. Een aantal hebben zich al voorgesteld op de ALV. Hier nog een overzicht.

Dhr C.D. van Oooijen          tuin nr 3

Mw. N. van Valburg             tuin nr 7

Mw F. Ebbers                                    tuin nr 9

Dhr G. de Laak                      tuin nr 23A

Dhr. W. van Arkel                tuin nr 24A

Dhr, M.F. van Arkel              tuin nr 24

Dhr. M. Verhoeven               tuin nr. 35

Tijdens de ALV werd de vraag gesteld of het mogelijk was een cursus te regelen voor de nieuwe leden over het tuinieren op ons complex. Vragen als wat kan er allemaal geteeld worden, hoe maak je een goed teeltplan, hoe zit het met bemesting of een nadere toelichting op de huisregels kunnen daarbij aan bod komen. Alle ander vragen kunnen daarbij natuurlijk ook aan bod komen.

Deze cursus wil ik zelf gaan geven op 23 april vanaf 9.30. Geïnteresseerden kunnen zich bij mij melden (tel 06-15200041 of per mail). Uiteraard is het mogelijk een andere afspraak te maken voor je vragen. Ook oudere leden zijn van harte welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>