Snoeidag 30 maart

Op zaterdag 30 maart hebben zo’n 15 leden gehoor gegeven aan de oproep om te komen helpen snoeien. Een aantal leden heeft aangegeven andere verplichtingen te hebben die dag, maar van het grootste deel van de leden hebben we jammer genoeg niets vernomen. Hierdoor en doordat de groenstrook steeds meer wordt overwoekerd door bramen hebben we besloten tot een andere aanpak. Met de vrijwilligers zijn de bomen geknot en is tussen de knotbomen en aan weerszijden van het gaas het opschot verwijderd.
De volgende stap is dat we een grondwerker inhuren die voor ons de rest van de groenstrook egaliseert en daarbij bramen en ander opschot, inclusief wortels, zoveel mogelijk verwijderd. Hopelijk geeft dat een basis om in de toekomst met minder moeite de groenstrook in toom te houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *